Sertifioinnit: ISO 22000 HACCP hygienia • ISO 9001 laatu • ISO 14001 ympäristö

Ilmankostutusteknologia tehostaa tuottavuutta ja parantaa hyvinvointia myös epätyypillisissä käyttökohteissa

Ilmankostutuksen korkeapaineratkaisuja käytetään yleensä tuotantolaitoksissa ja liikerakennuksissa. Olemme kuitenkin suunnitelleet ja asentaneet järjestelmiä myös poikkeuksellisiin käyttökohteisiin. Kerro meille, millaista ratkaisua etsit, niin suunnittelemme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Airtec®-ratkaisujen avulla voidaan luoda olosuhteet mihin tahansa tilaan tai ympäristöön, jossa haasteena on ilmassa leijuva pöly, staattinen sähkö, kuivuminen tai liikalämpö. Airtecin® ilmankostutusteknologiaa ja adiabaattista jäähdytystä hyödynnetään risteilyaluksissa ulkotilojen jäähdytykseen. Eläintarhoissa ja kasvitieteellisissä puutarhoissa ilmankosteuden tasoja voidaan nostaa niin, että ne ovat optimaaliset trooppisille kasville ja eläimille.

Joissakin käyttökohteissa kostutusjärjestelmiemme avulla on luotu visuaalisia tehosteita, kuten teemapuiston tulta syöksevä lohikäärme tai noidan höyryävä kattila. Urheilustadioneilla ratkaisujamme käytetään jäähdytyksen ohella myös vaikuttavien tehosteiden luomiseen. Ratkaisumme avulla on luotu muun muassa savuverho kokonaan vesisumusta.

Kattavan asiantuntemuksemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta löydämme saumattomasti integroitavat kokonaisratkaisut kaikkiin kosteudensäätöä edellyttäviin käyttökohteisiin.

Tavoitat asiantuntijamme nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.

Ota yhteyttä jo tänään ja saat lisätietoja