Sertifioinnit: ISO 22000 HACCP hygienia • ISO 9001 laatu • ISO 14001 ympäristö

 

Suunnitteletko vai asennatko?

Yleiskatsaus kumppaneidemme käytettävissä oleviin resursseihin kostutusratkaisuja varten. Sertifioitujen ISO 9001, 14001 ja 22000 -standardien mukaisesti kehitetty prosessi ja sen opas.

Menetelmällinen ja tehokas prosessi

Jos olet konsultoiva suunnittelija tai asentaja ja asiakkaallasi on projekti, johon liittyy korkeapaineilmankostutus, voimme auttaa sinua.

Airtecilla olemme kehittäneet menetelmällisen ja tehokkaan prosessin tällaisten hankkeiden yhteistyöhön ja kehittämiseen. Tämä takaa räätälöidyn ja toimivan ratkaisun, jonka sinä tai me voimme esitellä asiakkaallesi. Prosessi kattaa muun muassa seuraavat osa-alueet:
 

 • Sparraus ja konsultointi
 • Asennus ja luovutus
 • Dokumentointi ja luovutus
 • Toiminta ja huolto

Hanki yleiskatsaus resursseihin

Menetelmällinen prosessi perustuu vuoropuheluun, oppaisiin ja aloitustietoihin, jotka auttavat sinua selvittämään asiakkaan tarpeet. Tehokas tiedonkeruu-, analyysi-, vuoropuhelu- ja suunnitteluprosessi takaa ratkaisun laadun ja projektin taloudellisuuden.

Tältä sivulta löydät yleiskatsauksen resursseista, joita annamme käyttöön yhteistyötä varten:

 • Airtec Project Engineering
 • Airtec SystemGuide
 • Airtec QuickGuide
 • Airtec Academy koulutusvideot

Jos haluat ladata oppaita ja asiaankuuluvaa materiaalia, täytä sivun alareunassa oleva yhteydenottolomake, niin varmistamme, että saat käyttöösi oikean materiaalin projektiasi varten.

Project Engineering

Projektisuunnittelu on Airtecin metodinen projektisuunnittelu kostutusratkaisuja varten.

Prosessi kuvaa, miten työskentelemme kanssasi ensimmäisestä yhteydenotosta aina perusteelliseen projektiarviointiraporttiin, jossa esitetään yksityiskohtaisesti ja havainnollisesti suosituksemme tarpeisiisi parhaiten sopivasta ratkaisusta, jonka sinä tai me voimme esitellä asiakkaallesi - prosessiin, johon panostamme aikaa ja asiantuntemusta ilman kustannuksia sinulle.

Quickguides installation

Tämä osio sisältää Airtec-kostutusjärjestelmien asennusohjeet, joilla varmistetaan tehokas ja johdonmukainen asennus keskittyen tärkeimpiin elementteihin. Täältä löydät yli 25 vuoden kokemuksen räätälöityjen ilmankostutusratkaisujen rakentamisesta ja toteutuksesta korkeapaineilmankostutuksella.

  

HydroOne

HydroOne on suunnattava sumutin, joka soveltuu hyvin mataliin asennuksiin ja integroituu tehokkaasti monimutkaisempiin prosessi- ja toimistoympäristöihin.

HydroTrio

HydroTrio on keskipakoispuhaltimella varustettu, suunnattava sumutin, jota käytetään haastavissa ja suuremmissa prosessiympäristöissä, joissa tarvitaan sumuttimen tarjoamaa joustavuutta.

HydroJet

HydroJet on 360 asteen sektoriin sumuttava sumutin, joka soveltuu suuriin, korkeisiin tuotantoympäristöihin. Laitetta käytetään usein tuotantoympäristöissä, joissa on toimitettava suuria määriä sumutettua vettä.

HydroSens RO Softening

HydroSens RO Softening on taajuusmuunnettu korkeapainepumppu, jossa on PLC-ohjaus. Syöttöveden puhdistuksena veden pehmennys ja käänteisosmoosio. Hygieeninen ja energiatehokas ratkaisu, jossa on korkea toimintavarmuus, tehokkuus ja taloudellisuus. Laite tuottaa max. 10 vyöhykkeen InRoom-kostutuksen tai 3 x AHU-kanavien kostutuksen jopa 1200 litraa vettä tunnissa. Järjestelmää voidaan valvoa etänä Scada-ohjelmiston avulla.

HydroSens RO Carbon softening

HydroSens RO Carbon softening on taajuusmuunnettu korkeapainepumppu, jossa on PLC-ohjaus. Syöttöveden puhdistuksena veden pehmennys, aktiivihiilisuodatin ja käänteisosmoosio. Hygieeninen ja energiatehokas ratkaisu, jossa on korkea toimintavarmuus, tehokkuus ja taloudellisuus. Laite tuottaa max. 10 vyöhykkeen InRoom-kostutuksen tai 3 x AHU-kanavien kostutuksen jopa 1200 litraa vettä tunnissa. Järjestelmää voidaan valvoa etänä Scada-ohjelmiston avulla.

HydroSens AHU wet chamber

Vaiheittainen opas märkäkammion rakentamiseen adiabaattistakostutusta varten, jossa keskitytään hygieniaan ja korkeaan tehokkuuteen.

Quickguides startup

Käynnistyspikaoppaiden kokoelmamme opastaa sinua turvallisesti ja yksityiskohtaisesti Airtec-kostutusjärjestelmän käynnistysprosessissa asianmukaisen asennuksen jälkeen. Yksityiskohtaiset animaatiot järjestelmästä ja kaikki toimenpiteet numeroidussa järjestyksessä tekevät käynnistyksen  helpoksi ja turvalliseksi.

  

HydroSens AHU

Tässä oppaassa käydään visuaalisesti läpi koko Airtec HydroSens AHU käyttöönottoprosessi.

HydroSens InRoom

Tässä oppaassa käydään visuaalisesti läpi koko Airtec Hydrosens InRoom käyttöönottoprosessi.

RO Inline

Tässä oppaassa käydään visuaalisesti läpi koko Airtec RO Inline käyttöönottoprosessi.

Softening

Tässä oppaassa käydään visuaalisesti läpi koko Airtec Softening käyttöönottoprosessi.

Carbon Filter

Tässä oppaassa käydään visuaalisesti läpi koko Airtec Carbon Filter käyttöönottoprosessi.

Airtec Academy video guides

Airtec Academy install part 1

Tässä 11-minuuttisessa videossa käydään läpi asennusta edeltävä toimituksen tarkastus ja pakkauksen purkaminen, tuotteiden sijoittaminen asennukseen sekä seinäasennus ja vesiliitännät.

Airtec Academy install part 2

Tässä 22-minuuttisessa videossa käydään läpi asennuspaikan tarkastus ja layout-piirustukset. Ensimmäisen vyöhykkeen asennus, veden käsittelylaitteiden käynnistys sekä Hydrosens ja ensimmäinen vyöhykkeen käyttöönotto.

Airtec Academy service check

Tällä videolla käydään läpi huoltotoimenpiteet raakaveden suodattimien, veden pehmennyksen (kalkinpoisto), aktiivihiilen, RO Inlinen, HydroSensin ja sumuttimien tarkistamiseen ja huoltamiseen.

SystemGuide

Airtec® SystemGuide sisältää tärkeää tietoa Airtec®-kostutusjärjestelmistä. SystemGuide on yhdessä asiaankuuluvien sähköteknisten kaavioiden, käyttöohjeiden, koulutusvideoiden ja projektiarviointiraporttien kanssa osa järjestelmiemme dokumentaatiota.

Airtec® SystemGuide sisältää:

 • Yleiskatsaus järjestelmään
 • Kaikkien Airtec®-kostutusjärjestelmien komponenttien tietolehdet
 • Asennusopas
 • Käynnistys- ja luovutusohjeet
 • Vianmääritys
 • Varaosat ja kulutusosat

IX- ja HX-diagrammi

IX/HX-diagrammi, joka tunnetaan myös psykrometrisenä diagrammina tai Mollier-diagrammina, on yksi arvokkaimmista työkaluista kostutusjärjestelmää suunniteltaessa. Nämä kaksi kaaviota osoittavat ilmankosteuden, lämpötilan ja ilman energian välisen suhteen. Diagrammeista saatavien arvojen avulla lasketaan kostutustarve.

 

Pyydä oikeutta tutustua asiakirjoihin ja materiaaleihin täyttämällä lomake.