Sertifioinnit: ISO 22000 HACCP hygienia • ISO 9001 laatu • ISO 14001 ympäristö

Tuotantolaitoksen kartoitus – Airtecin® maksuton palvelu

Haluatko lisätietoja siitä, miten voit vähentää käyttökatkoja ilmankostutusjärjestelmän avulla? Tai haluatko ehkä suosituksia tarpeisiisi sopivasta ratkaisusta?

Kartoitamme tuotantolaitoksesi tarkkaan, jotta voimme selvittää kosteudensäädön vaatimukset. Kartoituksessa huomioidaan tuotantolaitoksen ominaisuudet, prosessit, tuotteet, koneet ja työpisteet sekä ilmanpoisto ja ilmanvaihto.

Näiden tietojen perusteella annamme sinulle maksuttoman suosituksen optimoidusta kostutusratkaisusta. Voit helpottaa päätöksentekoa pyytämällä tarjouksia ilmankostutusratkaisusta myös muilta toimittajilta.

Airtecin® suorittamassa tuotantolaitoksen kartoituksessa on kolme vaihetta:

Vaihe 1: Kapasiteettivaatimusten analysointi

Ensimmäisessä vaiheessa analysoimme tuotantolaitoksesi sekä sen yksittäisten vyöhykkeiden ja alueiden kapasiteettivaatimukset. Näiden tietojen perusteella voimme laskea tarvittavan vedenkulutuksen.

Nämä tiedot on kartoitettava tarkasti, jotta voimme määrittää juuri sinun tuotantosi tarpeisiin optimoidun kostutusjärjestelmän. Näin pystymme laskemaan myös kustannukset niin asennuksen kuin itse ratkaisunkin osalta.

Tarvittava vedenkulutus määritellään seuraavien perusteella:

  • Mollierin IX-diagrammin perusteella määritetään tarvittava ilman vesipitoisuus g/kg.
  • Ilmavirta: ilmanpoisto m3/h, kierrätetty ilma, häviö suodatinjärjestelmään. Raittiin ilman tuotto m3/h.

Vaihe 2: Tietojen kerääminen

Keräämme mahdollisimman paljon tietoja prosesseista, tuotteista, henkilöstön toiveista, poistoilmavirtauksesta ja ilmanvaihdosta. Otamme kaikki nämä tiedot huomioon kostutusratkaisun suunnittelussa.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta saamme mahdollisimman paljon tietoa esimerkiksi tuotantoprosesseista ja laitteistoista.

Keräämme tietoja seuraavista:

  • Koneiden rakenne, tuotantovirta, kulkuväylät, ilmanpoisto, työpisteet jne.
  • Tuotteiden tai raaka-aineiden ominaisuudet ja reagointi matalaan kosteuteen.
  • Ilmankosteuteen liittyvät tunnetut ongelmat asennuskohteessa, esim. staattinen sähkö, kuivuminen, ilmassa leijuva pöly ja korkeat lämpötilat.

Vaihe 3: Suositukset mahdollisista ratkaisuista

Annamme suosituksen siitä, miten ilmankostutusratkaisun voi parhaiten integroida tuotantolaitokseesi. Tärkeimpiä kriteerejä ovat käyttövarmuus, käyttöikä, helppokäyttöisyys, mukavuusalueet, huollon tarve ja optimoitu tuottavuus.

  • Vedenkäsittelyyn, pumppuihin ja ohjaukseen sekä sumuttimiin liittyvät suositukset.
  • 2D-rakennesuunnitelma ja toimintaperiaatteen 3D-kaavio

 

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA TAPAAMINEN