Sertifioinnit: ISO 22000 HACCP hygienia • ISO 9001 laatu • ISO 14001 ympäristö

 

Airtec project engineering

Methodical project design for humidity control solutions

01

Sinä valitset meidät – ja me sinut.
Lähdemme mukaan, jos voimme todella auttaa sinua.

Haemme asiakasyhteistyössämme kemioiden kohtaamista ja asenteiden samansuuntaisuutta. Airtecin toimintatapa ei sovi kaikille. Asiakkaat, joiden kanssa meillä on ilo tehdä töitä, pyrkivät maksimoimaan sijoittamansa pääoman tuoton sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Siinä he odottavat meiltä tukea. 


Airtec edistää tavoitetta panemalla peliin aikansa ja asiantuntemuksensa ilman eri korvausta.

02

Pelataan avoimin kortein
– kun autat meitä, autat itseäsi

Puhelimitse tapahtuvassa ensikontaktissa pyydämme sinulta perustietoja. Meitä kiinnostavat rakennuksen layout, vedenkulutus, koneiden rakenne, työpisteet, poistoilmavirtaukset ja -volyymit, korvaus- ja kiertoilma, lämpötilat, vesipisteet, sähköt, viemärit ja muut tuotantolaitoksen ominaisuudet.

Perehdymme asioihin ennen kuin tulemme käymään, jotta saat käynnistämme mahdollisimman paljon irti. Valmistaudumme analysoimalla vedenkulutusta ja laitoksen tuotantovirtoja, ja mietimme alustavia ideoita ja vaihtoehtoja.

03

Käynti kohteessa
– tavoitteena tulosten maksimointi

Käynnillämme pääset esittelemään meille tuotantolaitoksesi ja tuotteidesi erityispiirteitä. Voit kertoa, miten alhainen kosteus, staattinen sähkö, kuivatus, vedenpoisto, ilmassa leijuva pöly tai korkeat lämpötilat vaikuttavat laitoksen tuottavuuteen.

Kun oma tietämyksesi laitoksesta ja tuotteista yhdistyy meidän kosteudenhallinnan ja vedenkäsittelyn osaamiseemme, kosteus ja hygienia saadaan täydellisesti haltuun laitoksessasi.

2D-rakennesuunnitelma
3D-periaatepiirustus

04

Analysointi ja suunnittelu
– teknisen viilauksen vaihe

Käytyämme kohteessa tutkimme siitä saamiamme tietoja, koneiden ja rakennuksen rakenteita, työpisteitä ja vesiraportteja. Niiden perusteella teemme vyöhykejaon, suunnittelemme hygieniatoimenpiteet sekä valitsemme juuri sinun kohteeseesi sopivimman kostutusratkaisun. Minimoimme ihmisiin, tuotteisiin ja prosesseihin kohdistuvat haittavaikutukset ja muistamme, ettei sama ratkaisu koskaan sovi kaikkialle. 

Laadimme 2D-rakennesuunnitelman, jossa kostutusratkaisu on integroitu rakennukseen, sekä 3D-piirustuksen koneen toimintaperiaatteesta. Moduulipohjaisten vakiokomponenttien ansiosta myös räätälöidyt ratkaisut rakentuvat osista, jotka on havaittu toimiviksi ja testattu läpikotaisin.

05

Suositukset
– projektin arviointiraportti

Antamiesi tietojen ja meidän analyysimme pohjalta laadimme projektin arviointiraportin. Perusteellisessa, 12–14-sivuisessa raportissa kuvataan havainnollisesti ja yksityiskohtaisesti, millaista ratkaisua suosittelemme tuotantolaitoksesi tarpeisiin. Projektin arviointiraportti sisältää myös tarkat laskelmat suosittelemamme ratkaisun talousvaikutuksista.

 

 

 

  

+ 2D-rakennesuunnitelma ja 3D-periaatepiirustus
+
 Tuotteen valinta; veden laadun ja hygienian suunnittelu

+
 Vedenhallinta-analyysi ja IX-kaavio

+
 Huolto ja kunnossapito

+
 Tuotesuositus

06

Päätösten aika

Tässä vaiheessa olet saanut meiltä täydellisen projektin arviointiraportin, joka sisältää suosituksemme mukaisen vaiheittaisen projektisuunnitelman.

Toivomme, että olemme onnistuneet välittämään sinulle kokonaisvaltaisen kuvan tuotantolaitoksesi kosteudenhallinnasta, projektin toteutuksesta sekä ratkaisun toiminnasta ja kunnossapidosta.

On tärkeää, että saat selkeän käsityksen kaikista projektin avainasioista, jotta voit valita parhaan mahdollisen kosteudenhallintaratkaisun. 


Sinun tarvitsee enää päättää, haluatko toteuttaa projektin kanssamme.

Napsauta tästä ladataksesi Airtec Project Engineeringin pdf-version