Sertifioinnit: ISO 22000 HACCP hygienia • ISO 9001 laatu • ISO 14001 ympäristö

Breitsamer® tehosti tuottavuuttaan Airtecin® avulla

Yksi Saksan Münchenissä sijaitsevista suurimmista kierrätykseen erikoistuneista yrityksistä paransi työympäristöä ja tehosti tuottavuutta asentamalla Airtecin® ilmankostutusjärjestelmän.

Huono sisäilma vaikutti tuottavuuteen ja työntekijöiden terveyteen

Ennen Airtecin® ilmankostutusratkaisun asentamista Breitsamerin® tuotantolaitoksessa oli monenlaisia pölyyn liittyviä ongelmia, jotka vaikuttivat sekä työntekijöiden terveyteen että laitoksen tuottavuuteen. Henkilöstön piti käyttää suojaimia, ja työvuorojen pituutta täytyi lyhentää. Tämän seurauksena työntekijöiden poissaolot ja koneiden käyttökatkokset lisääntyivät eikä tuotanto enää toiminut täydellä teholla Breitsamerilla®.

Kosteudensäätö toi parannuksia sisäilmaan ja tuottavuuteen

Airtecin® ilmankostutusratkaisun avulla tuotanto pystyttiin optimoimaan, minkä ansiosta Breitsamer pystyi myös täyttämään asiakkaiden odotukset. Airtecin kostutusratkaisu on vaikuttanut merkittävästi työympäristöön ja henkilöstön hyvinvointiin, koska pölyn määrää pystyttiin vähentämään ja kosteustasoa säätämään.

Airtecin® korkeapainekostutusjärjestelmän toinen erittäin myönteinen etu oli se, että materiaalien hajuhaittoja pystyttiin myös vähentämään huomattavasti.

Räätälöity kokoonpano varmistaa optimaalisen suorituskyvyn

Breitsamerin® tuotantolaitokseen valittiin ruostumattomasta teräksestä valmistettu järjestelmä, joka käsittää putkistot, suuttimet ja liitoskappaleet. Vedensyöttöön integroidun huuhdeltavan esisuodattimen avulla varmistetaan hyvä vedenlaatu. Lisäksi asennettiin pehmennin kalsiumin ja magnesiumin poistamista varten. Järjestelmään lisättiin myös UV-reaktorilla varustettu hygieeninen suodatin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. 

Breitsamerin® järjestelmää käytetään 7 vyöhykkeessä, ja sen vedenkulutus on 832 litraa tunnissa. Pulssitoiminnon ansiosta tuotantolaitoksen yksittäisiä vyöhykkeitä voidaan säätää yksilöllisesti.

Ota yhteyttä tänään selvittääksesi kuinka voimme auttaa

Aiheeseen liittyvät artikkelit