Sertifioinnit: ISO 22000 HACCP hygienia • ISO 9001 laatu • ISO 14001 ympäristö

Airtec® Academy

Tutustu toimintaan kulissien takana, kun Airtec® asentaa ja huoltaa ilmankostutusjärjestelmiä

Haluatko tietää enemmän ilmankostutusjärjestelmien asennuksesta ja suunnittelusta? Airtec® Academy on videosarja, joka näyttää ilmankostutusjärjestelmän asennuksen, käynnistyksen ja huollon.

Airtec® Academy -palvelussa voit seurata yksittäisen kostutusjärjestelmän asennuksen, käyttöönoton ja huollon yksittäisiä vaiheita. Tämä on tapa teknikoille ja yrityksille saada parempi käsitys tällaisesta järjestelmästä - joko yrityksille, jotka harkitsevat ilmankostutusjärjestelmän etuja, tai yrityksille, jotka voivat harkita kumppanuutta kanssamme saadaksemme lisenssin asiakkaidemme palvelemiseksi.

Videot on tarkoitettu sisäisiksi koulutusvideoiksi Airtecin omille työntekijöille ja jälleenmyyjille, mutta haluamme nyt jakaa ne kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tämän tyyppisistä asennuksista.

Videopohjainen koulutusohjelma yhteistyössä Airtec®-edustajien kanssa

Airtec® Academy koostuu sarjasta videoita, joissa selitetään yksityiskohtaisesti Airtec®-ilmankostutusjärjestelmän asentamisen ja käyttöönoton yksittäiset vaiheet.

Airtec® noudattaa aina järjestelmällistä ja huolellista lähestymistapaa suunnitellessaan ja asentaessaan järjestelmää. Toivomme, että Airtec® Academy antaa käsityksen toimintatavoistamme - ja myös siitä, kuinka odotamme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme työskentelevän järjestelmien kanssa.

Airtec®-ilmankostutusjärjestelmän asennus ja huolto tehdään aina joko paikallisen Airtec partnerin kanssa tai Airtec:n oman asennushenkilöstön toimesta.

Airtec® Academy perustamisen myötä haluamme innostaa ja kouluttaa asiakkaitamme niin, että he ovat hyvin valmistautuneita aloittaessaan uutta projektia - ja haluamme myös osoittaa työskentelytapojemme systematiikan. Videoita ei ole tarkoitettu toimimaan oppaana, vaan vain inspiraationa.

Airtec®-ilmankostutusjärjestelmän suunnittelussa, asennuksessa, käyttöönotossa ja kunnossapidossa tulee työskennellä vain Airtec® tai vain valtuutettujen yhteistyökumppaneidemme toimesta.

Haluatko liittyä? Näin teet sen

Haluatko liittyä? Näin teet sen

Ensimmäinen videosarja Airtec® Academyssa on jo verkossa verkkosivuillamme. Useita videoita on kehitteillä, joissa tutkitaan tarkemmin kohteiden arviointia ja laitteistojen huoltoa.

Saatuaan pääsyn voit selata ja käyttää videomateriaalia vapaasti inspiraation saamiseksi.

Videoiden käyttämiseksi meidän on ensin tiedettävä vähän sinusta ja yrityksestäsi. Täytä tämä lomake ja otamme sinuun yhteyttä ja annamme sinulle pääsyn Airtec® Akatemiaan.

Liity Airtec® Akatemiaan

 
 

Airtec® laitteiston asennuspaikan arviointi: minkä tahansa laitteiston perusta

 

Kaikkien ilmankostutusjärjestelmää koskevien töiden perusta on se, mitä kutsumme aluearviointiin.

Jotta voimme suunnitella oikean kostutusjärjestelmän yritykselle tai liikerakennukselle, on elintärkeää, että olemme tutkineet rakennuksen ensin. Asennuspaikkojen valinta on tulosta rakennuksen tarkastelusta, olipa kyse sitten tuotantolaitoksesta tai liikerakennuksesta

Vasta kun paikan arviointi on valmis, voimme turvallisesti määrittää oikean vesimäärän, yksittäisten suuttimien ja sumuttimien sijainnin, veden laatuvaatimukset ja niin edelleen. Tämä on erittäin tärkeä työ, joka on tehtävä ennen kaikkea muuta.

Asennuspaikan arviointi on palvelu, jonka tarjoamme ilmaiseksi.

Voit lukea lisää täältä >>

 
 
 

Airtec® SystemGuide

 
 

Airtec:in SystemGuide on yksi monista tärkeistä asiakirjoista, jotka liittyvät Airtec®-ilmankostutusjärjestelmän asennukseen, käyttöön, huoltoon ja ylläpitoon. Se tarjoaa veden laadunvalvontaohjeet ja yksityiskohtaiset kuvaukset sekä tekniset tiedot ilmankostutusjärjestelmän kaikista komponenteista.

SystemGuide antaa kumppaneillemme myös tietoja varaosista, tarkistuslistoista, järjestelmän käynnistämisestä ja niin edelleen.

Järjestelmäopas on valmis ladattavaksi verkkosivustollemme - katso lisää täältä >>

 

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit