Sertifioinnit: ISO 22000 HACCP hygienia • ISO 9001 laatu • ISO 14001 ympäristö

Käänteisosmoosio (RO) vedenpuhdistus

Airtecin® käänteisosmoosijärjestelmää (RO) käytetään mineraalien poistoon. Käänteisosmoosijärjestelmä kannattaa valita, jos veden laadulle on korkeat vaatimukset. 

Käänteisosmoosin toimintaperiaate

Osmoottista painetta korkeampi paine pakottaa veden kalvossa olevien mikroskooppisen pienten huokosten läpi, jolloin bakteerit ja virukset jäävät suodattimeen. Vedessä olevista kiintoaineista pystytään poistamaan jopa 98 prosenttia ja kaikista bakteereista jopa 100 prosenttia.

Suositeltava valinta ilmanvaihtokanaviin asennettaviin järjestelmiin

Suosittelemme käänteisosmoosiin perustuvaa vedenpuhdistusratkaisua kaikkiin järjestelmiimme, sekä ilmanvaihtokanavaan että huoneeseen asennettaviin ratkaisuihin. Ilmankäsittelylaitteella varustetuissa, ilmanvaihtokanavaan asennettavissa järjestelmissä tulee käyttää käänteisosmoosia. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Tuotetyypit

Airtecin® valikoimasta löytyy neljä eri käänteisosmoosiratkaisua (RO) puhtaan veden järjestelmiin.

  • RO Inline™ 300, puhtaan veden virtaama jopa 300 litraa tunnissa, kun lämpötila on keskimäärin 15 °C.

  • RO Inline™ 500, puhtaan veden virtaama jopa 500 litraa tunnissa, kun lämpötila on keskimäärin 15 °C.

  • RO Plus™ Pure Water System -käänteisosmoosijärjestelmä (RO) vedenpuhdistukseen, valittavissa 1, 2 tai 3 kalvoa, tuottaa puhdasta vettä jopa 900 litraa tunnissa.

  • RO Basic™ Pure Water System -käänteisosmoosijärjestelmä (RO), suunniteltu käyttökohteisiin, joiden tuottotarve on enintään 180 litraa tunnissa.

 

RO INLINE -ESITE >>
RO BASIC/PLUS -ESITE >>

Ota yhteyttä jo tänään ja saat lisätietoja